Despre noi

Autoemarket.ro este un magazin virtual de piese auto dedicat tuturor marcilor auto, dorind sa ofere clientilor sai o modalitate usoara si utila de a cauta si comanda produsele dorite.

Autoemarket.ro este proprietatea MUNTRISIMA SRL, localizata in Bacau/Romania.

 

C.I.F. : RO30173720

Nr. Inreg: J04/449/2012

 

Autoemarket.ro comercializeaza piese auto originale si aftermarket, anvelope si produse pentru intretinere, scule si echipamente de service, uleiuri (toata gama-utilaje, autoturisme, camioane), piese pentru autovehicule usoare si grele, piese pentru utilaje, piese pentru toata gama de utilitare si auto pentru transport marfa( camioane). Oferim, intr-un cuvant, tot ce inseamna piese auto si accesorii auto, mai putin parbrize.

In lista noastra de producatori se regasesc numai nume consacrate. Dorim astfel sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai mic pret de pe piata romaneasca. Societatea noastra colaboreaza cu distribuitori importanti, atat de pe piata romaneasca cat si din alte tari.

Un alt avantaj pe care vi-l oferim este economia de timp. Veti fi scutiti de a merge de la un magazin la altul si de a cauta cea mai buna varianta pentru dumneavoastra. Acum produsele se pot comanda din fata calculatorului, iar produsele le veti primi in 24 ore la adresa specificata de dumneavostra.

Angajamentul nostru este de a va oferi confortul si calitatea dorita prin combinatia dintre un serviciu rapid si personalizat, avand preturi competitive (preturi de depozit) si un program de garantii adaptat nevoilor dumneavoastra.

Loading...
Loading...