Livrare

Livrarea produselor comandate se va face in cel mai scurt timp prin curierat rapid , la adresa specificata de dumneavoastra. Daca produsele dumneavoastra nu se afla in stoc,timpul de livrare poate creste, insa veti fi notificat telefonic si prin e-mail. Daca modificarile survenite nu se potrivesc cu necesitatile dumneavoastra puteti face modificari ale comenzii sau chiar anula comanda doar dupa ce ati discutat in prealabil cu unul din reprezentatii nostri.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.Plata produselor comandate se face ramburs la curier.

NOTA! Anvelopele, jantele și reperele agabaritice se taxează separat în costul cu livrarea în functie de greutatea volumetrică.

După plasarea comenzii, un operator autoemarket.ro vă va contacta pentru a confirma comanda și pentru a oferi informații punctuale asupra comenzii date.

Pentru comenzile cu valori de peste 500 Lei transportul este GRATUIT, in limita a 5kg. Anvelopele, jantele si reperele agabaritice se taxeaza separat in functie de greutatea volumetrica. In acest ultim caz, taxa va fi comunicata telefonic dupa plasarea comenzii. Livrarea produselor se va realiza doar dupa confirmarea telefonica. |
NOTA: Produsele care sunt disponibile doar la furnizori vor avea cost suplimentar pentru livrare, incepand cu 28 lei. Taxa suplimentara, daca se aplica, se comunica clientului in momentul confirmarii comenzii. Important de stiut! Pentru comenzile cu plata ramburs, se va adauga suplimentar un cost de 3.7 lei pentru procesarea platilor in contul colector.

Tarif national : 28 Ron

Loading...
Loading...